CL Gulve udfører alt inden for gulvbelægninger uanset størrelse og omfang​

Vi har mange års erfaring med byggeprojekter af forskellig størrelse og art. Både små boligopgaver og helt store erhvervsbyggerier.

Mange års erfaring og en høj faglig viden gør os til en stærk rådgivende partner og underentreprenør.

Hvem er vi?

CL Gulve ApS er et privatejet selskab med over 20 års erfaring indenfor gulve. Vi beskæftiger os med alle former for gulvmontage samt indvendige snedkerarbejder i forbindelse hermed.


CL Gulve lægger ca. 60-80.000 m2 trægulve om året plus diverse andre belægninger som vinyl, linoleum, tæpper, terrasser, EDB- og gummigulve.

Vi koncentrerer os primært om Sjælland, men har også enkelte opgaver i resten af landet. CL Gulve løser alle opgaver uanset størrelse og art.

​Gode samarbejdspartnere

CL Gulve anvender primært underentreprenører og samarbejder med 15-20 gulvlæggere/tømrere. Da det er en vigtig faktor for effektiviteten på byggepladserne og af stor vigtighed for virksomheden at kende sine folk, anvendes de samme gode samarbejdspartnere fra opgave til opgave.

Tid og kvalitet

Det er et afgørende konkurrenceparameter for CL Gulve, at kunden altid er tilfreds. Vi tillægger det den største betydning at nå målet indenfor den fastsatte tidsramme og i den rette kvalitet. Uanset opgavens størrelse og omfang har vi altid stor fokus på at produktion og kvalitet går hånd i hånd. Med erfarne medarbejdere og fuld kontrol af metode og udførelse sikrer vi os dette. CL Gulve er kendt for at være effektive og løsnings orienterede.

Den rigtige pris

Mange års erfaring i branchen og et godt samarbejde med vores faste leverandører og underentreprenører sikrer os, at prisen ALTID er den rigtige.

Samtale med den byggeansvarlige​om gulvlægning​

Er du entrepriseleder på en byggesag og har brug for en faglig stærk gulventreprenør, så møder vi meget gerne op til en samtale.

Hvad enten det drejer sig om boligblokke, store som små erhvervs arealer, kontorbyggerier, terrasser/altaner, offentlige byggerier mv., så kan vi klare opgaven.

Stil dine spørgsmål her ⬇

Vi besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt.

Husk at ingen spørgsmål er dumme, og jeg svarer altid på dem.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

C L Gulvmontering v/Claus Lang

Smedegade 19, 4621 Gadstrup

CVR: 16864773

Kontakt

Telefon: 20 82 42 14

E-mail: info@clgulve.dk

Telefontider

​Mandag - fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Åbningstider

​Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.